O nas

V Pizzeriji Njamy smo prve dobrote začeli pripravljati in dostavljati že daljnega leta 1994, ko je svet ugledala najbolj Njamy pizza v Kranju in okolici. Še sami težko verjamemo, da bomo letos upihnili že 27 svečk! 

Naša želja, ki ji ostajamo zvesti vsa ta leta, je bila že takrat ta, da svojim sokrajanom, Kranjčanom, ter vsem v okolici Kranja priskočimo na pomoč v trenutkih, ko vam zmanjka časa ali navdiha za kuhanje, pa si vseeno želite v miru pojesti kakovosten in okusen obrok. 

 

Radi kuhamo,

se sukamo med lonci, poslušamo cvrčanje, brbotanje in uživamo v omamnih vonjavah, ki polnijo našo kuhinjo.

Radi jemo dobro,

kvalitetno hrano in to vsak dan.

Verjamemo, da pomanjkanje časa ni izgovor,

da nekaj le na hitro »vržemo« vase. Kot pravijo, smo to, kar jemo!

Nič ni narobe, če si kdaj poenostavimo življenje, se malo razbremenimo ali čas, ki bi ga preživeli v kuhinji preživimo s prijatelji, družino ali ga namenimo drugim dejavnostim, ki nas veselijo. 

Ni treba, da izbiramo, lahko imamo oboje!

Več časa za stvari, ki nas veselijo in kakovosten, okusen obrok, ki ga pojemo v miru. Mi smo tukaj za vas. Vedno bomo z veseljem pripravili izbrani obrok, in ga hitro, še toplega dostavili iz naše kuhinje na vaš dom, v službo, družbo ali na klopco v park. 

 

 

Vaše želje in povratne informacije so nam zelo pomembne!

Brez njih v teh letih ne bi uspelo sestaviti tako bogatega nabora jedi, kjer se resnično najde nekaj dobrega za vsak okus in priložnost:

  • tako za tiste, ki prisegate na mesne izdelke, kot za vegetarijance, 
  • za tiste, ki si želite klasične pizze kot za tiste, ki raje izberete bolj lahkotno različico s polnozrnatim testom in več zelenjave na njej, 
  • pa tudi za tiste zelo lačne in tiste, ki bi samo nekaj manjšega prigriznili in navsezadnje se na našem meniju najde tudi 
  • nekaj za vse, ki imate radi domače jedi na žlico ali celega ocvrtega piščanca, za nedeljsko družinsko kosilo, in to brez packanja v domači kuhinji.

Hvala vam zaupanje, za teh 27 let!

Hvala, da lahko skupaj rastemo in uživamo v kakovostni hrani, ki jo za vas že vsa ta leta pripravljamo po preverjenih receptih naših mam in s svežimi, osnovnimi sestavinami najvišje kakovosti, brez bližnjic in nadomestkov. Kila mesa za golaž je vedno kila mesa za golaž in čisto nič manj.

Vedno smo veseli vašega klica in naročila. 

Želimo vam dober tek!

 

Damjana Kristanc

Lastnica Pizzerie Njamy